Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Tips voor journaling!

Het schrijven in een journal kan magie opleveren. Journaling werkt prikkelend waardoor je je weer kan herinneren wat écht belangrijk voor je is.

Je kan op deze manier je hoofd leger maken waardoor je ineens dingen helderder kan zien. Door woorden te geven aan je gedachtes en  gevoelens ontstaat er meer bewustwording en focus. Op deze manier kunnen patronen of dieper liggende thema’s helder worden. Je creatieve energie kan aangewakkerd worden waardoor je verlangens sneller gemanifesteerd kunnen worden!

Journaling moet geen must worden, want zodra je jezelf oplegt iedere dag te moeten schrijven kan je misschien weerstand ervaren. Dit is het laatste waar een journal voor bedoeld is, want het is juist de bedoeling dat een journal jou rust geeft. Het kan een uitlaatklep zijn, een plek waar je je diepste gevoelens durft te delen.

Je kan op veel verschillende manieren een journal gebruiken, wij hebben een paar tips voor jou op een rijtje gezet!

 Schrijf oude overtuigingen op die je los wilt laten

 We hebben  allemaal kritische stemmetjes in ons hoofd die ons er van weerhouden om onze verlangens de ruimte te geven. Tune eens in op die stemmen en schrijf ze op. Start met de zin: ‘Ik neem liefdevol afscheid van deze oude overtuiging:…’

 Schrijf op wat jij wilt manifesteren komend jaar

 Dit kan betrekking hebben op woning, werk, liefde, vriendschap etc. Schrijf het op alsof je het al hebt, in volle overtuiging!

Schrijf je diepste gevoelens op

 Durf ruimte te geven aan je diepste gevoelens. Denk aan gevoelens als: schaamte, schuld, angst, verdriet, jaloezie. Dit zijn vaak gevoelens die we ‘onbewust’ willen wegstoppen. Zodra je deze gevoelens er laat zijn, wijs je ze niet meer af en kunnen blokkades doorbroken worden.

Schrijf affirmaties

 Affirmaties zijn zinnen die jou ondersteunen in jouw manifestatieproces. Je creëert op deze manier een nieuwe versie van jezelf. Herhaal deze affirmaties telkens, zodat jouw oude overtuigingen vervangen worden door nieuwe ‘helpende’ stemmen.

Schrijf vanuit een natuurlijke flow

 Begin te schrijven zonder dat je je laat leiden door je gedachten. Schrijf de woorden op die in je opkomen, zonder je eigen oordelen hierover de regie te geven. Op deze manier kan je WONDERLIJKE en WIJZE teksten schrijven die vanuit jouw hogere zelf op het papier verschijnen.

Creatief

 Teken of schilder iets in je Journal, en geef jezelf toestemming om buiten de lijntjes te kleuren. Door creatief bezig te zijn wakker je je creatiekracht nog meer aan. Een kracht die essentieel is om je droomleven vorm te gaan geven.

Moodboard

Pak tijdschriften en knip en plak alles waar jouw hart harder van gaat kloppen. Zo visualiseer je jouw verlangens en kan je je ware droomleven manifesteren.

‘Het boek wat je opent’

Wij lanceerden onlangs onze eerste journal, deze journal prikkelt jou als vanzelf om jouw zielsverlangen meer gehoor te geven. Deze journal staat vol met creatieve opdrachten die jou een handje helpen om bepaalde (on)bewuste thema’s weer liefdevol in het licht te zetten. Benieuwd? Klik hier.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.