Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Reiki healing bij Yvonne

Na een bewogen week vol hobbels en iet wat overtollige emoties, stond ‘toevallig’ een reiki healing gepland met Yvonne.

Yvonne kwam via een andere lieve dame op ons pad. ‘Yvonne is een bijzondere vrouw, je móet haar ontmoeten…’ zo gezegd zo gedaan. Na een eerste kennismaking met deze bijzondere vrouw planden we een reiki healing. Onze chakra Stones, die we in de webshop verkopen, wilden me meer bezieling geven. Hoe mooi, als mensen de gelegenheid krijgen om ter plekke bij ons te ervaren wat deze healing Stones kunnen betekenen tijdens een reiki behandeling!

Na een drukke en wat emotionele ochtend mocht ik op de behandel tafel gaan liggen.

Ik had 2 pittige weken achter de rug waarin ik mezelf continu staande probeerde te houden. Voor mijn gevoel ‘grote uitdagingen’ waarin ik geconfronteerd werd met een oud gevoel van angst. In het kort gezegd: angst dat de grond onder m’n voeten zou verdwijnen, een onveilig gevoel. Dit gevoel werd getriggerd door een situatie en diep van binnen voelde ik dat deze situatie zich aandiende om m’n angst dieper in m’n ogen aan te kijken. Ik wist dat ik me niet meer hoefde te identificeren met deze ‘oude angst’ omdat ik hierdoor de angst bij me zou blijven dragen. Weten is 1 ding, maar de daadwerkelijke transformatie in zetten is weer een heel ander ding :-). 

Zonder vooraf m’n verhaal te doen ging ik ‘in overgave’ liggen. Yvonne begon bij m’n hoofd…en zei als ‘vanzelfsprekend’:

‘Let it go…..just let it go…’

Als een mantra herhaalde Yvonne deze intuïtieve woorden die bij haar binnen stroomden.

De stroom van woorden in combinatie met haar chakra healing, brachten mij weer terug. Terug naar het voelen van wat ik (on)bewust niet wilde voelen. Ik slikte m’n tranen weg, voelde een brok in mijn keel en bleef ‘vechten’ tegen m’n tranen. Vechten, ondanks dat ik wist dat deze weerstand niet meer diende. Maar m’n lijf en hoofd zijn blijkbaar zo geprogrammeerd in het ‘beschermen’ van mijn emoties dat de blokkade vrij ‘stevig’ aanvoelde. 

Toch….brak ik, tranen vonden hun weg naar buiten, niet 1 traantje, maar een vloedgolf. Na een kwartier voelde ik zo sterk dat deze ontlading nodig was. ‘Feeling is healing.’ Dat weten we inmiddels allemaal, maar nu voelde ik op een diepere laag dat voelen wonderlijke energie met zich meebrengt. 

Na een uur was de sessie afgelopen. Een gevoel van opluchting en bevrijding waren het resultaat van deze bijzondere sessie.

De wonderlijke gevolgen van healing ervoer ik de dag erna direct. De diepe angsten die ik had gevoeld werden op magische wijze ‘opgelost’. De oplossingen en hulp die ik nodig had dienden zich als vanzelf aan waardoor de angsten als een illusie vervaagden. Dat was gewoonweg weer een wonderlijke gewaarwording: Angsten doorvoelen, gevoel laten stromen brengt je weer terug bij je kern. Vanuit deze energie trek je als ‘vanzelf’ oplossingen en overvloed aan. Dit gevoel heb ik de afgelopen telkens weer mogen ervaren. Dat manifesteren magisch werkt zodra je ruimte durft te geven aan je gevoel en je zodoende weet kan afstemmen op vertrouwen en liefde. Daar ligt de sleutel, niet in mijn hoofd. Dat was wederom een bevestiging en motivatie om verder te gaan in dit proces. Het proces waar we misschien allemaal wel in zitten. De transformatie van angst naar liefde. 

Soms hebben we hier wat hulp bij nodig. Ik geloof dat we elkaar kunnen helpen in dit proces en dat we het dus niet altijd alleen hoeven te doen.

Yvonne zal op 6 oktober bij ons in de winkel komen en persoonlijke reiki healing geven aan iedereen die ook het gevoel heeft een stapje verder te willen transformeren. Zij laat je in deze persoonlijke sessie van een half uur ervaren wat healing met kristallen met jou kan doen. Bij aanschaf van onze chakra set ontvang je van ons deze gratis workshop/sessie. Je kan je hier aanmelden voor deze magische ervaring.

In liefde,

Imke en Floortje

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.