Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Stephanie Floor natuurgeneeskundige

Steef 2022 64 edited

10 kleine kwaaltjes en geen oplossing. Van toch maar weer naar de huisarts tot het uitsluiten van gluten en melkproducten. Via via kwam ik bij Stephanie Floor op de behandel tafel te liggen. Als natuurgeneeskundige therapeut helpt ze mensen gezonder en energiek te worden en zorgt ze dat je weer lekker in je vel zit. Ze combineert het energetische stuk met de wetenschap, pendelt, checkt je chakra’s, en laat je inzien welke oude overtuigingen of patronen niet meer voor je dienen. Ze gelooft erin dat elke klacht voortkomt uit iets wat je lichaam wilt laten weten of iets wat je zelf niet wilt zien of voelen. 

De eerste keer dat ik daar kwam heeft Stephanie mij aan het bioresonantie apparaat gelegd. Ze vond hoge ontsteking waardes, met name in mijn darmen en maag. Ook was mijn lichaam te zuur. Al met al nam mijn lichaam de gezonde voeding niet meer op en werd ik steeds lustelozer. 

Tijd voor een radicale verandering. Voedingssupplementen waren de basis. Omega 3, vitamine D3/K2, ontgiftingskuur en iets om mijn darmen weer rustig te krijgen en te herstellen. 

En daarnaast behandelde ze mij met bioresonantie en deed ik ook een vergevingssessie met haar en bracht ze mijn chakra’s weer in balans. Klinkt een beetje vaag natuurlijk maar eerlijk is eerlijk, het heeft weer een stukje geheeld. 

Na letterlijk 3 sessies van Stephanie waren de waardes al dusdanig gedaald, had ik veel meer energie en vlogen de kilo’s er af. Ik voel me echt veel lekkerder in mijn lichaam. Inmiddels zijn al mijn vriendinnen al bij haar geweest en raad ik haar bij iedere kwaal of klacht aan. Natuurlijk mocht ze niet ontbreken in ons lijstje van Spirit workers! 

Wil jij ook een sessie bij haar doen? Zie hier!

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.