Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Spiritualiteit, where to start?

Daar sta je dan, je hebt voor het eerst contact gehad met iets spiritueels en nu blijkt er nog een hele wereld naast je eigen wereld te bestaan waar je nog nooit van hebt gehoord. Om je vast een beetje op weg te helpen in dit prachtige avontuur van ‘transformatie’ hebben we een aantal spirituele termen op een rijtje gezet.

Manifesteren

Manifesteren is een nogal populair begrip tegenwoordig. Wij snappen inmiddels waarom! Manifesteren is een magische methode waarin je leert jouw dromen en wensen uit te laten komen. Eerlijk? Wij geloofden een paar jaar geleden niet in ‘manifesteren’, totdat wij ons erin gingen verdiepen. Zo volgden wij oa een manifestatie training bij Cosmic Life. Life changing…

Ontwaken

Wanneer ben je aan het ontwaken? Wanneer je ontwaakt voel je een sterke verbinding met het universum, je voelt diep van binnen dat je je mag bevrijden van oude pijn en trauma’s. Dit ontwakingsproces voelt intens maar heeft als doel jezelf meer te verbinden met (zelf)liefde en minder te even vanuit angst.

Channelen

Channelen is een manier van communiceren vanuit een hoger bewustzijn. Vanuit deze staat kan je contact maken met gidsen en boodschappen ontvangen die belangrijk voor je zijn.

Universum

Het universum is een hogere vorm van energie/intelligentie die wij vanuit ons driedimensionale denken niet kunnen bevatten. Zodra je bezig bent met het verruimen van je bewustzijn (ontwaken), kan je steeds meer contact maken met deze magische en liefdevolle bron van wijsheid.

Synchroniciteit

Iets wat TE TOEVALLIG lijkt. Je denkt aan iemand en diegene belt je. Het liedje op de radio past precies bij hetgeen waar je net aan dacht. Iemand komt precies op het juiste moment op je pad.  Zodra je jezelf leert af te stemmen op een hogere frequentie zal je ervaren dat er meer synchroniciteiten plaats zullen vinden in je leven. Een teken van het universum die je laat zien dat je op het goede pad bent! Benieuwd naar bepaalde tekens? Lees hier.

Pijnlichaam

Een pijnlichaam is een symbolische naam voor energie die jij met je meedraagt en die jou niet meer dient. Door bijvoorbeeld overtuigingen over jezelf die jou kleiner maken en die je als waarheid bent gaat bestempelen. Een pijnlichaam is een verzameling van opgeslagen pijnlijke levenservaringen.

Angst, verdriet en boosheid zijn bijvoorbeeld een onderdeel van ons pijnlichaam. Een fijne coach of healer kan jou bij dit proces ondersteunen! Tijd om jouw pijnlichaam om te zetten in een lichtlichaam!

Aarden

Contact maken met de aarden. Door te leren aarden kan je jezelf bevrijden van energie waar je niet meer veel aan hebt. Denk aan stress, angst, verdriet. Wanneer je je meer verbindt met de natuur, de aarde, de grond, kan de energie vrijer stromen. Loop eens vaker met je blote voeten in het gras en kijk eens wat vaker bewust naar wat de natuur jou wilt laten zien. Voel dat je gedragen wordt door onze lieve moeder aarde! Versteend hout helpt je hier graag bij!

Affirmatie

Een affirmatie is een krachtige en positieve gedachte! Door deze gedachte vaak hardop te herhalen of op te schrijven bekrachtig je jouw  wensen en verlangens. Hersenen geloven namelijk sneller wat jij vaak hardop zegt of denkt. Dus dan weet je ook meteen dat je andere gedachtes liefdevol mag uitzwaaien…. Een hele mooie methode om jouw verlangens en dromen uit te laten komen, oftewel: jouw droomleven te manifesteren!

Visionboard

Dit is ook een magische methode om jouw leven in positieve zin te veranderen! Net als bij affirmaties werkt een visionboard op dezelfde wijze! Teken, schrijf, knip, plak en verf erop los. Maak een mega groot visionboard voor jezelf waarin je al je grootste dromen vormgeeft. En vergeet niet bij het maken hiervan dat je het ook echt gelooft en voelt als je het aan het creëren bent. Ben je klaar? Kijk er iedere dag naar en blijf geloven in wonderen. Want wonderen bestaan…

Vrouwencirkel

Naakt rond een kampvuur dansen is allang niet meer de vrouwencirkel van nu. Het is een samenkomst van vrouwen, vaak in kleine groepjes van 8 – 10 vrouwen. Vaak mediteren ze, delen ze hun diepste gevoelens, zorgen ze voor zichzelf en elkaar en voeren ze aantal rituelen uit die ze prettig vinden. Dit alles met als doel om meer in contact te komen met je zielsverlangens en zelfliefde.

Cacao ceremonie

Dit is een ceremonie waarbij je middels Cacao jouw hart meer kan gaan. Op deze manier kom je meer in contact met jouw intuïtie en jouw diepe wijsheid. Benieuwd naar deze ervaring? Meld je dan hier aan voor een online cacao ceremonie sessie!

Leven in ritme van de maan

Door te leven in het ritme van de maan leer je je meer af te stemmen op jouw natuurlijke ritme. Iedere maanfase heeft haar eigen energie en door je bewust te worden van jouw eigen natuurlijke fases zal je in een fijnere flow komen waardoor je jouw droomleven weer vorm mag geven. In ons mooie maan  e-book leer je stap voor stap de wijze lessen van de maan.

Altaar

Een altaar is een Latjjns woord voor ‘offertafel’. Overal ter wereld vind je in woonhuizen, kantoren en zelf winkelcentra een ‘heilige’ plek waar voorouders herinnerd worden, ‘great spirit’ woont, of de goden gebeden worden.

Een huisaltaar is een plek in huis waar je dierbare, krachtige, mooie spulletjes verzamelt. Een altaar kan hierdoor een krachtige en heldere energie in  jou wakker maken! Kijk hier eens voor een mooie verzameling altaar spulletjes.

Karma

Iedereen kent de uitspraak wel van: ‘hier krijg je karma punten voor’.  Maar wat betekent dat nu? Karma is een som van alle persoonlijk goede, slechte daden, maar ook gedachten in dit leven op aarde. Sommige mensen geloven dat als je veel goede dingen doet voor jezelf en voor andere je daarmee in de hemel komt.

Mediteren

Is jouw hoofd ook vaak TE DRUK?  Probeer dan eens te mediteren, ook al denk je daar geen tijd voor te hebben, dan JUIST!

Het is een techniek waarmee onze geest tot rust kan komen. We kunnen een bepaalde staat van bewustzijn bereiken, die heel anders is dan de staat waar we normaal in zijn. Zodra je meer rust in je hoofd hebt, voel je minder stress en angsten. Op deze manier zien we het leven weer met iets meer vertrouwen en zonniger tegemoet. Wij zijn fan van House of Deep Relax meditaties!

Chakra’s

Chakra’s zijn energiepunten die met elkaar in verbinding staan. Chakra’s kunnen geblokkeerd raken wanneer je bepaalde gevoelens te weinig ruimte hebt gegeven. Zodra je chakra’s meer in balans zijn stroomt het meer, kom je in een fijnere flow. Sommige fysieke klachten kunnen voortkomen uit geblokkeerde chakra’s.

3e oog

Je derde oog bevindt zich in het midden van je hoofd achter het punt tussen je wenkbrauwen. Het is een energiecentrum van waaruit je contact kan maken met jouw diepere weten, je kan vanuit deze plek hele heldere en zuivere inzichten krijgen die we op het aardse niveau vaak niet hadden kunnen bedenken.

Mindful

Dit is een heerlijke staat van zijn waarin je rust ervaart en minder stress. Je bent je volledig bewust van de huidige ervaring en leeft vanuit het nu. Meditaties kunnen je helpen om je meer mindful te voelen.

Intuïtie

Jouw intuïtie is jouw onderbewuste schatkist. Deze schatkist wordt vaak overschreeuwd door onze gedachtes. Hoe stiller jij wordt, hoe meer je naar binnen keert, hoe meer jouw intuïtie zich aan gaat dienen en/of hoe meer jij je durft te laten leiden door jouw intuïtie…..

Transformatie

Een veranderings proces waarin jij stap voor stap, angst omzet in liefde en vertrouwen. Dit proces voelt soms als een achtbaan, maar geef niet op….uiteindelijk dient het allemaal ergens voor en word je beloond.

Intenties

Dit zijn heldere en duidelijke voornemens om iets nieuws te gaan doen. Een intentie draagt bij aan een positieve verandering in je leven. Hoe krachtiger je je intentie neerzet, hoe groter de kans is dat de verandering daadwerkelijk plaats gaat vinden!

Energetisch reinigen

Dit betekent dat je alles wat met (levens)energie te maken heeft zuivert. Zowel je eigen omgeving (huis) als je eigen energetische lichaam. Palo Santo hout of Salie wordt hier vaak voor gebruikt. Bergkristal heeft ook een zuiverende werking.

Innerlijk kind

Het innerlijk kind bestaat uit al onze kinderlijke gevoelens die misschien te weinig aandacht hebben gehad in het verleden (en heden). We hebben ons als kind beschermings mechanismes aangeeleerd om ons te beschermen tegen pijn. Door liefdevol aandacht en ruimte te geven aan deze  (verwaarloosde) gevoelens kan je jezelf bevrijden van oude pijn waardoor er ruimte komt voor meer liefde en jouw zielsverlangen.

Gidsen

Gidsen zijn onze universele helpers waar je altijd hulp aan kan vragen. Dit voelt misschien voor de beginner nog een beetje onwennig, maar het is de moeite waard, probeer het eens op momenten dat je wat extra hulp, kracht en liefde kan gebruiken.

Reïncarnatie

Reïncarnatie wordt gezien als wedergeboorte. Het is een overtuiging dat jouw ziel al meerdere levens heft gehad en daarmee dus ook meerdere levenservaringen hebt opgedaan. Dit kunnen ook pijnlijke ervaringen zijn die je (onbewust) meedraagt in dit leven. Jouw ziel komt volgens deze leer, meerdere keren op aarde om bepaalde lessen te leren. Ieder leven leer je nieuwe lessen en stap voor stap wordt je VERLICHT!

Holisme

Holisme is afgeleid van het Griekse Holos, wat ‘geheel’ betekent. Holisme gaat er vanuit dat alles met elkaar in verbinding staat. Niet alleen jij met jezelf, maar ook alles om je heen, mensen, dieren, natuur etc.

Jij als mens bestaat uit een fysiek lichaam, e ziel, geest, gevoelens en gedachten zijn 5 niveaus die de basis vormen. Wil je hier meer over leren? Lees het boek ‘Uit je hoofd in je hart’ van Marie-lotte Esser.

Heks

Heksen zijn vrouwen die zich afstemmen op spirituele ontwikkeling en zich diep verbonden voelen met de natuur. Door deze afstemming zijn ze in staat om op alchemistische wijze wonderen te verrichten en heling in stand kunnen brengen.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.