Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Synchroniciteit

Psycholoog Carl Jung bedacht het woord ‘Synchroniciteit’ om iets wat toeval lijkt te benoemen. Meer dan gewoon toeval, twee of meer gebeurtenissen die voor jou met elkaar te maken schijnen te hebben, maar niet zo dat het ene het andere heeft voortgebracht.

Je kent het zelf ook wel. Je denkt aan die vriendin die je al lang niet hebt gezien en op dat moment gaat je telefoon. Een dierbare overledenen komt op in je gedachten en op hetzelfde moment  vind je een veer op je pad. Of na een mooie manifestatie sessie over je toekomst zie je op de oven 11:11 of andere cijfers in herhaling.

Voor mij is synchroniciteit, een teken van het universum, een klein cadeautje, het teken dat ik op de goede weg zit. Het is een stukje magie wat ik graag in mijn leven heb. We weten zoveel meer dan we denken dat we weten. Ook jij kan tekens bewuster gaan herkennen. En daar gaan we je bij helpen.

Het is namelijk geen toeval dat jij op dit moment deze woorden leest….

Ik geloof erin dat we met een missie op aarde zijn gekomen, maar dat je die missie niet meer herinnert als je geboren bent. Je hebt voordat je op aarde kwam bedacht welke lessen je wil gaan leren en met wie je dat gaan doen. Het boek: Het sprookje van de dood van Marie-Claire van der Bruggen heeft mij veel wijsheid gegeven mbt wat we op aarde mogen komen doen. Je engelen, of ook wel gidsen, helpen je je missie te volbrengen en zijn verbonden met de puurste en hoogste liefdevolle energie uit het universum. Ze willen ervoor zorgen dat alles wat er in je aardse leven gebeurt, is afgestemd op de ontwikkeling van je ziel.

Tekens kan je ontvangen van je engelen (gidsen), een overleden dierbaren of van het universum. Je moet natuurlijk wel opletten, een teken kan namelijk echt overal zijn. Een t-shirt met een dier erop, een theekop met een regenboog. De klok met allemaal 11:11.

Als je meer gaat letten op de tekens zie je ze vaak in herhaling. Dat maakt het dat dit echt een boodschap voor jou is. Zo zie ik zelf wel 10x per dag dubbelen cijfers. Zo vaak dat het bijna ongeloofwaardig is. Toen ik mijn zoon vertelde over de tekens van het universum, vroeg hij zich af of hij van zijn overgrootmoeder een teken kon krijgen. Hij vond het echt een raar idee dat ze met ons kunnen communiceren via een teken. Samen vroegen we om een teken, een witte en zwarte veer. Want alleen een witte zou te makkelijk zijn.. aldus mijn zoon. Binnen 3 uur nadat we dit het universum in gooide vonden we een witte veer op de tuinbank, en nog geen meter verder, een zwarte. Gewoon in onze achtertuin.

Hier een aantal tekens op een rij:

Veertjes

Heb je een witte veer gevonden? Het vinden van een wit veertje wordt beschouwd als een signaal van hoop, liefde en bescherming. Je kan erop vertrouwen dat je het juiste pad volgt, als je het zelf maar gelooft.

Heb je een zwarte veer gevonden? Dit is een teken dat je engelen je beschermen. Ze zullen negatieve energie afweren.

Regenboog

Deze kleurrijke boog staat symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Mocht je hulp nodig hebben van het universum of voel je je eenzaam? Dan is dit een teken van de engelen dat ze je gehoord en gezien hebben en je gaan helpen. In de noordse mythologie beschouwen ze de regenboog als bovennatuurlijk brug tussen mensen op aarde en de overkant.

Lieveheersbeestje

Dit kleine mooie beestje is een geluksbrenger. Zij herinnert je eraan om je eigen koers te blijven varen, diep te vertrouwen op je eigen intuïtie. Een lieveheersbeestje wil jou eraan helpen herinneren dat jij gouden energie bij je draagt. Soms voel je dit misschien even wat minder, probeer dan terug te keren naar die bron. Een lieveheersbeestje staat voor de cyclus van het leven, van geboorte tot de dood. Ze zorgt ervoor dat je tot diepere inzichten komt en deze innerlijke kracht kan inzetten in het tot uiting brengen van jouw manifestaties.

Vlinder

Een vlinder transformeert langzaam maar gestaagd naar de weg van vrijheid. Waar zij eerst nog niet kon vliegen, maar geduldig haar proces doorliep, slaat zij in volle glorie haar prachtige vleugels uit de vrijheid in. De vlinder herinnert ons aan het feit dat we bepaalde processen niet kunnen forceren. Ze wéét dat overgave, geduld en vertrouwen essentieel zijn om vervolgens in vrijheid te kunnen leven. Keer eerst naar binnen, luister naar je eigen innerlijke stem om vervolgens, in de volle potentie jouw eigen schoonheid en liefde de ruimte te geven.

Harten

Hartjes zijn liefdevolle geheugensteuntjes van je overleden zielen. Zie je ook veel hartjes? Aan wie denk je dan het eerste?

Mensen

Natuurlijk zijn er ook andere mensen om je heen die je tekens kunnen geven. Bewust of onbewust. Wanneer je een gesprek voert krijgt je misschien vaak dezelfde dingen terug. Is er een terugkerend patroon? Krijg je steeds hetzelfde antwoord? Dit kan zomaar een teken zijn van hierboven.

Sommige mensen kunnen plotseling met een reden in je leven verschijnen. Vaak voel je dit al snel en wet je diep van binnen dat die persoon jou iets te leren heeft of te brengen wat je net op dat moment nodig lijkt te hebben.

Dromen

Je bevindt je in je slaap op een andere frequentie en je bent dan in staat om heel veel informatie te ontvangen. Je gedachten kunnen je niet tegenhouden als je droomt, hierdoor kan je naar andere dimensies afreizen. Het gaat vaak niet om wat je hebt gezien, maar om het gevoel of de intentie achter je droom. Een negatieve droom is niet fijn, maar kan je wel vaak inzicht geven in onderliggende angsten. Elke droom heeft een andere betekenis. Heb je vaak dezelfde droom, zoek dan eens op wat het teken hier achter is.

Spiraal

De spiraal is een eeuwenoud inzichtssymbool. Het symboliseert het leven, loslaten, verdieping en een levenscycus. Zie je vaker dit teken, dan wil dit symbool jou herinneren om de weg naar binnen weer te zien, jouw innerlijke reis.

Getallen of getallen reeksen

Het zien van herhaalde cijfers is een vorm van synchroniciteit en het is een manier van het universum om je te vertellen dat je synchroon loopt met je ware zelf. Zie je een combinatie van deze cijfers dan kan je beide cijfers hierover als een boodschap lezen.

  1. Wanneer je 11:11, 11 of 1111 ziet is het een groot teken, een gouden kans om je wensen extra kracht bij te zetten. De cijfers betekenen dat het universum je gehoord heeft en je intenties en doelen zich uiterst snel kunnen manifesteren. Focus je bij het zien van deze getallen op je intenties. Richt je op wat je WEL wilt en niet op wat je niet wilt.
  2. Wanneer je veel 222’en ziet is dit een boodschap van boven om vrede, harmonie, balans en geluk naar je te communiceren. Je bent op de juiste plek op de juiste tijd. Je zit op de geode weg. Vertrouw je intuïtie.
  3. Nummer 3 is het getal van creativiteit en heeft een speciale band met de spirit. Dit komt omdat het spirituele rijk de creatieve bron is waaruit alle dingen voortkomen. Met deze creativiteit kan jij andere mensen inspireren.
  4. Dit nummer wordt geassocieerd met organisatie, geduld en vertrouwen. Met jou inspanningen en geduld kan je bouwen van een sterke basis en streven naar het bereiken van heel veel doelen.
  5. Nummer 5 heeft te maken met kenmerken als levenskeuzes en belangrijke veranderingen, motivatie en idealisme. Ook zegt het getal 5 dat je het op je eigen manier moet doen. Dus waar wacht je nog op!
  6. Zie je veel nr 6? Zorg dan goed voor jezelf en voor anderen. Je huis en familie. Denk probleem oplossend en oplossingsgericht. En hou je gevoelens over materiele zaken in evenwicht met je geloof in spiritualiteit.
  7. De zeven gaat over magie. Dit nummer herinnert je eraan om je een eigen spiritualiteit te ontwikkelen en te luisteren naar je eigen intuitie. Met nummer 7 willen de engelen je vertellen dat je goed bezig bent.
  8. Als je op dit moment in een moeilijke periode zit of als dingen ingewikkeld zijn is dit een teken dat het bijna voorbij is. Hou nog even vol, geef alles en ga ervoor, je bent er bijna! Overvloed is onderweg.
  9. Nummer 9 staat voor het spiritueel ontwaken, liefde en karma. Wanneer je dit nummer ziet, betekent dit dat je een positief voorbeeld mag zijn voor mensen om je heen. Je engelen herinneren je eraan te denken aan je zielsmissie en je levensdoel.

Dit was het voor nu, wil je het geluk in je leven een beetje vergroten? Dit zijn de stenen die je daar bij kunnen helpen:

Jade

De oude Chinese wijsgeren wisten het al en gebruikten jade als de ultieme amulet. Jade maakt vrolijk, opgewekt en trekt voorspoed aan. Hij geeft zin in het leven en stimuleert om goed te luisteren naar je eigen lichaam. Uitermate handig voor wanneer je een gezondere lifestyle wilt aannemen! Fysiek helpt jade bij nierkwalen en helpt bij het ontgiften van dit orgaan. Hij versterkt haar, nagels, spieren, botten en ogen en helpt sneller herstellen na ziekte en letsel. Geluk zit dus duidelijk in een klein steentje!

Celestien

‘Celest’, vertaald uit het Latijn, betekent letterlijk ‘hemels’ of ‘met de kleur van de hemel’, en geloof ons als we zeggen dat er geen andere steen is die deze naam beter eer zou doen. Je hoeft maar één blik te werpen op deze schoonheid en je bent verkocht! Los van zijn pracht, wordt celestien ook geroemd om zijn heilzame werking. Hij staat er om bekend de drager/eigenaar (zelf-)vertrouwen te geven, hij zal je vervullen met het gevoel van ‘Hakuna Matata’.. alles komt goed! Hij opent je derde oog, je kruinchakra en versnelt je spirituele ontwikkeling. En niet enkel zijn naam is ‘hemels’; wanneer je celestien gebruikt tijdens je meditaties kan hij je ook in contact brengen met de engelen en helderziendheid bevorderen. Celestien werkt kalmerend, rustgevend en verkoelend op alle niveaus. Hij heelt je aura en werkt als een magneet op voorspoed en geluk! Deze steen is ideaal voor in de slaapkamer of meditatie ruimte, daar hij cleansend werkt en negatieve energieen verwijdert en verruilt voor positieve, liefdevolle energie. Hij vermindert spanningen, creëert rust in het hoofd en verscherpt de focus. Ideaal ook voor kinderen met ADHD! Celestien helpt buikpijn en krampen te verminderen; ongeacht of het spanningskrampen zijn of menstruatie klachten. De steen heeft ook nog eens een steek genezende werking bij botbreuken en helpt bij herstel na een operatie. Hij kan zelfs littekenvorming tegengaan. Daarnaast geeft celestien energie bij uitputting, geeft een gevoel van tevredenheid èn een goed humeur. Kortom; Celestien; een waar hemelsgeschenk!!

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.