Gratis verzending vanaf €50,00 in NL & BE
Gratis verzending vanaf €50,00 in NL & BE

Coaching van Mirjam Diependaal

‘Diep en daal…’, het stond bij de geboorte al in haar naam geschreven…

 

Deze, zeer bijzondere vrouw, is een ‘TOP’ coach. Naast het coachen is ze trainer in authentiek leiderschap, verbindende communicatie en intuïtieve coaching. Mirjam heeft een holistische aanpak en focust zich op de verbinding met lichaam en geest. Daarom combineert ze in haar aanpak zowel het versterken van de mindset, het balanceren van emoties als de ingang van lichaamswerk. Voorbij de ratio, terug naar voelen…

 

Ik ben van kinds af aan al een ‘dromer’ en voelde als kind al sterk aan dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik was behoorlijk onzeker over mezelf en ik vermeed vaak ‘lastige en ingewikkelde’ situaties. Ik was conflict vermijdend en al grappend lachte ik mijn gevoel altijd weg. Daarnaast was ik het liefst de hele dag mensen aan het pleasen (oooo, wat was ik daar goed in) en als ik voor een lastige situatie stond verdween ik het liefst weer in mijn ‘droom modus’, want binnen deze ‘zweef modus’ kon ik (onbewust) al die ‘ingewikkelde aardse dingen’ even vergeten.  Toch liep ik op een gegeven moment keihard tegen de muur.

Mirjam x TSJ-18
Mirjam x TSJ-30

‘In 2016 ging ik overspannen met zwangerschapsverlof, tijdens mijn verlof overleed mijn vader (ik werd wees) en daarnaast bleek ik een auto-immuunziekte te hebben. Fysiek werd ik tot stilstaan gebracht, mijn lichaam riep me tot een halt. Ik besloot mijn roer om te gooien en schreef me in voor een intuïtieve coachingsopleiding. Daar was mijn eerste ontmoeting met Mirjam Diependaal. Mirjam was mijn docent en vanaf moment 1 wist en voelde ik het direct: ‘Zij bezit een Oer wijsheid waar je U tegen zegt’. 

Na mijn opleiding nam ik contact met haar op met de vraag of ze mij wilde coachen. Tijdens de gesprekken met Mirjam werd ik me steeds meer bewust van het feit dat ik ‘hier op aarde’ niet kon blijven weglopen voor mijn persoonlijke thema’s, wilde ik (spiritueel) verder groeien… Nu ik weet èn voel wat dit oplevert, wil en blijf ik voorlopig nog gecoacht worden door Mirjam. Door de gesprekken met Mirjam durf ik meer mijn grenzen te verleggen, nieuwe avonturen aan te gaan, zoals ‘The spirit junkies’….?

"Zij bezit een Oer wijsheid waar je U tegen zegt."

Herken je dit?

No worries, we’ve all been there, you’re not crazy or strange. Life is an eternal transformation and the Earth a brave school. Only I do believe that you can take full responsibility for your choices. In addition, I have so much faith in you that you will be rocking that magic on a daily basis (the fact that you take all the time to read this says enough), that I can’t wait to receive you in ‘Fall in Love Again Your Life! ”, So that we take steps together and you are carried by loving energy.

Wil jij in een veilige en empowering omgeving...

All in all: Transform, take a new – unknown – path! And let the fire in you burn again, so that you fall in love with life and dare to play the game of life with confidence. In the meantime: the process to your Highest Self takes time. This program is designed to guide you in this, but also to learn to value yourself. Because you deserve the best.

Deze coaching is voor jou als je:

Voor wie is deze coaching niet?

Deze coaching is niet voor jou als je als je op zoek bent naar therapie of begeleiding voor psychische aandoeningen of een onbalans in chemische processen in je lichaam. Dit programma is geen vervanging voor behandeling. We raden je aan om in deze gevallen professionele medische en/of psyschologische hulp in te schakelen. 

Over Mirjam

Sommige mensen komen met een reden op je pad, Mirjam is daar zeker een van. En wie weet, kruizen jullie paden elkaar ook….

Je kunt vrijblijvend (telefonisch of via de mail) contact met haar opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen.