Gratis verzending vanaf €50,00 in NL & BE
Gratis verzending vanaf €50,00 in NL & BE

Handlezing bij Isabel Capelli

Een lezing om nooit te vergeten

 

Hier begon onze ‘gezamenlijke’ ontmoeting met een spirituele ondernemer: een prachtige oude ziel en handlezeres waar we al veel verhalen over hadden gehoord. Zo hoorde wij: ‘Deze vrouw is echt bijzonder, ze doorziet je hand en je leven’! Vol verwachting, met lichte spanning èn een glimlach belden we aan. We kwamen binnen in een bezielde kamer. We keken onze ogen uit…..Alles wat zich in de kamer bevond had een diepere betekenis. Het was alsof je achter de deur van haar ziel kon kijken. Magie, dat voelden we beiden in de kamer en laat dàt nou nèt datgene zijn waar we zo van houden. Na een korte uitleg kregen we inkt op onze handen en mochten we zelf een ‘stempel’ maken van onze hand.

FIHFotografie_Isabel_Handlezer-27
FIHFotografie_Isabel_Handlezer-5

Vanaf deze stempel ging ze onze hand lezen. Rake dingen werden gezegd en met mijn mond open luisterde ik naar haar woorden. Ik keek naar m’n vriendin, die aan het lachen was: ‘Im, hier hadden we het net nog over toen we aan het lunchen waren’! Had ze meegeluisterd? Want ze herhaalde de woorden die wij vlak daarvoor besproken hadden. Ze vertelde dat ik moest gaan ondernemen, dat ik daar veel meer mijn passie en creativiteit in kwijt zou kunnen, dat ik hiervoor (oude) angst moest loslaten en dat ik steeds meer vanuit mijn ziel zou gaan leven. Meteen raak aan het begin van de sessie! Dat ik me meer zou gaan verdiepen in spiritualiteit en dat ik door moest gaan met het luisteren naar mensen wist ik al, maar tòch gaf deze boodschap mij weer extra kracht en motivatie om door te zetten waar ik mee bezig ben. 

Toen was Floor aan de beurt, daar ging de magie weer verder. Haar handen werden gelezen met wederom bizar sterke verhalen. Floor zou, samen met haar gezin, op avontuur gaan, de wereld gaan ontdekken, dat stond duidelijk geschreven in haar handen. Een paar maanden later vertrok Floor, met haar man en 3 kinderen en 1(!) rugzakje! De hele wereld vlogen ze over. Een manifestatie waar je U tegen zegt! Ook werd gezegd dat Floor nóg meer haar creatieve talenten in zou gaan zetten en dat ze naast fotograferen ‘verhalen’ zou gaan vastleggen. En zie hier wat we aan het doen zijn. Indrukwekkend. Dit was slechts een ‘korte’ weergave van een bijzondere ontmoeting, een ontmoeting die we nooit gaan vergeten.

FIHFotografie_Isabel_Handlezer-26
De antwoorden kunnen zomaar eens letterlijk in je hand geschreven staan

Herken je dit?

Wil jij in een omgeving vol met diepere betekenissen...

Deze coaching is voor jou als:

Voor wie is deze soort coaching niet?

Deze coaching is niet voor jou als je als je op zoek bent naar therapie of begeleiding voor psychische aandoeningen of een onbalans in chemische processen in je lichaam. Dit programma is geen vervanging voor behandeling. We raden je aan om in deze gevallen professionele medische en/of psyschologische hulp in te schakelen. 

Over Isabel

Isabel Capelli is geen oud vrouwetje en ze heeft ook geen haakneus. Ze draagt geen rinkelende armbanden en ook geen onflatteuze soepjurk. In geen enkel opzicht voldoet zij aan de vooroordelen voor handlezeressen. Desondanks is ze er zeker een en zal ze je een onvergetelijke reading geven.