Gratis verzending vanaf €50,00 in NL & BE
Gratis verzending vanaf €50,00 in NL & BE

Psychokinesiologie

Anja Luczak

 

Yes, we bezochten weer een nieuwe spirituele ondernemer. Meerdere mensen uit onze omgeving tipten Anja en wij snappen wel waarom. Wij kwamen bij haar voor een psychokinesiologie behandeling. Met behulp van biofeedback methodes (spiertesten of met de biotensor) meet ze waar een energielek zit of welke emoties de oorzaak van een bepaalde aandoening zijn. Voor mij was het belangrijk om mijn energie lek op te sporen. 

FIH_TSJ_Ahana-18

Toen ik op de tafel lag, deed ze allemaal testjes om te kijken op welke voedingsstoffen ik goed zou reageren en vooral op welke niet. Zo kwam er uit dat gluten en suiker echt slecht zijn voor mijn lichaam. Nu hoor ik je al denken, dat is vast voor iedereen slecht, maar toen Imke op de tafel ging liggen kwam daar uit dat voor haar gluten prima is maar dat ze vooral soja producten moet vermijden. Voor ons beide kwamen deze producten niet als een verrassing. We hadden we dit ook al eerder van andere artsen vernomen. Toen ik vertelde dat ik graag geen dierlijke producten meer zou gaan eten wist ze mij te vertellen dat mijn lichaam echt goed gaat op eieren & yoghurt. Daarnaast heeft ze ook getest welke edelstenen goed voor mij zouden zijn om bij me te dragen. Dit was de maansteen. Toeval of niet, deze had ik net de dag daarvoor om mijn pols gedaan.

Overtuigingen die ik had rondom voedingen heeft ze ook getest. Blokkades die er zaten om echt gezond te zijn haalde ze weg. Ze kon zelfs tot op de maand precies achterhalen waar ik bepaalde patronen had opgedaan. Door middel van EMDR, EFT, systematisch werk en psychologische begeleiding verwijdert ze blokkades. Nu een week later voel ik me erg prettig in mijn lichaam. Het gezond eten lukt aardig goed en ik heb het gevoel dat ik minder snel energie van een ander overneem. 

FIH_TSJ_Ahana-19
FIH_TSJ_Ahana-9
Verkrijg informatie over de oorzaak van ziektes en krijg direct een effectieve behandeling

Herken je dit?

Wil jij met behulp van biofeedback methodes...

Deze coaching is voor jou als:

Voor wie is deze soort coaching niet?

Deze coaching is niet voor jou als je als je op zoek bent naar therapie of begeleiding voor psychische aandoeningen of een onbalans in chemische processen in je lichaam. Dit programma is geen vervanging voor behandeling. We raden je aan om in deze gevallen professionele medische en/of psyschologische hulp in te schakelen. 

Over Anja

Anja Luczak komt oorsponkelijk uit de gezondheidszorg waar zij jaren heeft gewerkt als radiodiagnostisch laborante in zowel Duitsland als Nederland. Daarnaast heeft zij de Bachelor Psychologie. Sinds 2003 is zij ook gediplomeerd Bowenbehandelaar. Maar, hier houdt het nog niet bij op want Anja is ook sinds 2016 gespecialiseerd in behandeling van chronische aandoenen en psychologische begeleiding. In 2018 voegde ze hier ook nog eens de opleiding Massagetherapie bij Esoterra in Bilthoven aan toe. Sinds 2020 is ze bezig met de opleiding tot gewichtsconsulente.